November 21, 2022

Hvad er PayProff – og hvorfor skal du vælge os som escrow service?

November 21, 2022

Hvad er PayProff – og hvorfor skal du vælge os som escrow service?

PayProff er din sikkerhed, når du handler på nettet. Særligt i forbindelse med store handler giver det både sælger og køber tryghed at bruge en tredjeparts service. PayProff er den tredjepart, du har brug for.

Læs med her, hvor vi forklarer, hvordan PayProff fungerer, og hvorfor det er yderst værdifuldt at bruge en escrow service, når du laver store handler online mellem privatpersoner.

Hvad er PayProff?

PayProff er en escrow service, der sikrer transaktioner mellem to parter. Servicen er både en fordel for køberen og sælgeren, og vi bruger kun sikrede konti hos Banking Circle, hvor vi indefryser pengene, indtil handlen er helt på plads.


Lad os komme med et eksempel på, hvordan PayProff virker:


 1. Du vil gerne købe en brugt MacBook Pro, som du finder på DBA til 4.000 kroner
 1. Du kontakter sælgeren, og I bliver enige om at bruge PayProff til at sikre transaktionen
 2. Du opretter en bruger på PayProff og sender en invitation til sælgeren, som også opretter sig og accepterer din invitation.
 3. Du overfører beløbet til en sikret PayProff-konto
 4. Sælgeren sender varen, og når du modtager den, frigiver vi pengene til sælgeren, som modtager beløbet

Hvorfor er PayProff en fordel for sælgeren?

Som sælger vil du gerne have seriøse henvendelser, og med PayProff ved du, at køberen har pengene og er villig til at betale for varen. Det gør det nemmere for dig at være sælger.

Du skal blot sende varen, og dernæst vil du modtage beløbet.

Hvorfor er PayProff en fordel for køberen?

ProProff er din sikkerhed for ikke at blive snydt som køber. Mange oplever desværre at betale for en vare, de aldrig modtager eller er i dårligere stand end forventet.

Med PayProff beholder vi pengene, indtil du vælger at frigive dem. Derfor kan du være sikker på ikke at betale for en vare, du ikke modtager, eller som er i dårlig stand. PayProff giver dig ro i sindet som køber.

Hvorfor skal man bruge en escrow service?

Ordet escrow service er måske fremmed for mange, men det behøver ikke at være svært at forstå.

En escrow service er blot et firma, der har til formål at være mellemmand i en handel. Hos PayProff tilbyder vi escrow service til både private og virksomheder i Danmark.

Der er flere fordele ved at bruge en escrow service, som tilgodeser både køber og sælger. Servicen giver ro i sindet for begge parter og er parternes sikkerhed. Skulle noget gå galt, er pengene på PayProffs sikrede konto.

En escrow service sikrer, at alt går rigtigt til. Det er sælgerens garanti for, at køberen har pengene, og det er køberens garanti for at modtage varen i den aftalte stand.

Escrow service er perfekt til store handler for både private og virksomheder

Hos PayProff tilbyder vi escrow service til både private og virksomheder. Escrow service er fordelagtig i forbindelse med alle former for transaktioner, men særligt ved større handler er det vigtigt at have en neutral tredjepart, der sikrer, at handlen går retmæssigt til.

Derfor er PayProffs løsninger også ideel til store handler som:


 • Bilkøb
 • Indskud til lejlighed
 • Køb af dyre mærkevarer
 • Køb af både, cykler eller motorcykler
 • Køb af computere, telefoner og tablets
  Her kan der være tale om mange penge, og det kan være grænseoverskridende at sende en stor sum til en fremmed. Ved at bruge en escrow service er du sikker på, at du ikke mister dine penge, og sælgeren er sikker på, at du har pengene.